Sabtu, 8 Januari 2011

Dosa besar dalam marketing

Waktu sibuk telah bermula... Alhamdulillah, good momentum at the beginning of the year. Semalam, berpeluang jumpa ramai insan hebat dalam dunia marketing and sale. So banyaklah ilmu yang dapat dikongsi semalam. Yang paling buat saya tersentak (sebab terkena kat batang hidung) bila Puan Yati (Wasiyyah Shoppe) sebut :

Dosa besar dalam marketing ni bila kita tak bagitau kita buat apa..

Opsss... yela saya x pernah nak shout2 apa perkhidmatan yang saya sediakan. haha.. baik dalam FB atau di sini dan di mana2.
Ok2, so sekarang saya nak iklankan diri.

Saya merupakan seorang Perunding Kewangan yang layak  memberi khidmat nasihat berkaitan bidang berikut:

Insurans Hayat
Takaful Keluarga
Insurans Am (Motor, Personal accident, building)
Unit trust
Perancangan Harta (hibah, amanah, wasiat, pengurusan pusaka)

Apa yang anda boleh anda dapat daripada saya:

Khidmat rundingcara percuma!

So mailah tanya2 saya kot2 ada apa2 persoalan terbuku tentag kewangan. Contohnya nak beli rumah ke, nak melabur ke, nak beli kete ke, nak tuntut harta pusaka ke, atau mungkin anda nak tau macam mana nak create UR FIRST ONE MILLION ESTATE... Insyaallah saya akan bantu. just leave your email, k..





2 ulasan:

  1. oh..tahun dpan nk jmpa awk la..nk handle urusan pnggalan hrta..hehe..nk siapkn awl2..hehe

    BalasPadam
  2. wat pe nk tangguh keje yang baik.. :).. sbb kita tak tau tarikh kita nk meninggalkan alam yg fana ni..:D

    BalasPadam