Selasa, 9 Julai 2013

Sedetik, hati pun berkata-kata...

Aku hanya seorang insan, kebanyakan masa aku lemah dan fragile bila acap dihambat ujian. Ada waktu ketika , hati ku bagai mempersoal ketetapan Dia. Allah, ampunkan aku.

Aku tahu, aku insan terpilih...

Allah tidak memberati seseorang melainkan apa yang terdaya olehnya. Ia mendapat pahala kebaikan yang diusahakannya, dan ia juga menanggung dosa kejahatan yang diusahakannya. (Mereka berdoa dengan berkata): "Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau mengirakan kami salah jika kami lupa atau kami tersalah. Wahai Tuhan kami ! Janganlah Engkau bebankan kepada kami bebanan yang berat sebagaimana yang telah Engkau bebankan kepada orang-orang yang terdahulu daripada kami. Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang kami tidak terdaya memikulnya. Dan maafkanlah kesalahan kami, serta ampunkanlah dosa kami, dan berilah rahmat kepada kami. Engkaulah Penolong kami; oleh itu, tolonglah kami untuk mencapai kemenangan terhadap kaum-kaum yang kafir".

Allah Yang Maha Mengetahui, Maha Pengasih, kurniakan kekuatan buatku untuk terus berjuang. Sesungguhnya aku tewas juga kadangkala dengan hasutan iblis laknatullah...

Isnin, 8 Julai 2013

Software bisnes online TERHEBAT!

Pernahkah anda terbayang alangkah indahnya jika semua perkara yang kita lakukan dalam dunia ini secara Automatik?

Pernahkah anda terfikir, alangkah seronoknya jika ada software yang memudahkan kerja anda dan dalam masa yang sama dapat LETOPkan jualan produk anda dalam masa yang pantas?

Software ini adalah software yang membolehkan anda memasang aplikasi yang mempunyai ciri-ciri VIRAL dan 'Sense of Scarcity' tanpa menggunakan hosting dan domain anda sendiri.

Ini sangat bagus! Sebab sebelum ni kebanyakan aplikasi, anda perlu gunakan domain dan hosting sendiri dan ia melibatkan banyak wang! Jadi,dengan produk Doktor FB ia dapat realisasikan impian anda selama ini.

Dapatkan produk ini sebelum masa yang ditetapkan tamat dan harga akan naik serta-merta. Ingat! Jangan sampai keluar notis 'AWAS,Masa Sudah Tamat!' dan anda akan menyesal nanti. Kenapa?

Kalau nak tau kenapa, tengok sini:

Oh! Pemilik software ini, Wazeen Azizan akan tukarkan harga menjadi RM199 sebulan dari harga sekarang RM127 setahun.

Masa tak tunggu anda. Jika anda lambat, jangan menyesal jika harganya bertukar.

Klik di sini sekarang:

Saya sendiri takde masa ni..sebab masa untuk bertukar harga akan tamat dalam masa terdekat...jumpa lagi nanti.